Webshop maken

Webshop maken

Heb je artikelen om te verkopen? Dan is een webshop iets voor jou. Ook hiermee kun je eindeloos variëren. Naast dat je jouw artikelen presenteert kun je ook “normale” pagina’s toevoegen zoals de leveringsvoorwaarden en een contact pagina. 

diversen Betaalsystemen

zelf aanpassen

mobile responsive

onbeperkt artikelen

mooi uniek design

100% tevredenheidsgarantie

Ik maak jouw webshop met WordPress CMS en maak gebruik van de WooCommerce plugin. Dat is een heel krachtig en zeer uitgebreid webshop systeem. WooCommerce biedt alle basisfunctionaliteiten om een webshop op te kunnen zetten. Denk aan productbeheer, bestellingen, rapportages, betaalopties en klantaccounts. Daarnaast zijn er talloze extenties beschikbaar om deze basis aan te vullen. Denk hierbij aan IDEAL betaalmethode, kortingen voor producten en veel meer. Erg geschikt voor kleinere (startende) webshops met een assortiment tot ca. 1000 producten.

Wat kost dat nou?

Ook een webshop is net als een normale website maatwerk. Ga je maar 5 artikelen verkopen of heb je een groot assortiment in verschillende varianten en onder diversen categorieën. Dat is o.a. bepalend voor de prijs. Maak gerust een afspraak om geheel vrijblijvend jouw wensen te bespreken en ik geef je een passende maar scherpe offerte.

Zullen we afspreken?


contact opnemen