Home

Welkom! Goed dat je mij gevonden hebt

Je hebt eindelijk de stap gezet om voor jezelf te beginnen. Gefeliciteerd, hartstikke leuk! Nu moet je zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat doe je om te beginnen met een mooi professioneel logo. Helemaal in jouw stijl en wat mensen herkennen.

De volgende stap is een eigen website. Dit is jouw visitekaartje op het internet. Een goede uitstraling is belangrijk, maar ook actuele informatie. Teksten en afbeeldingen kun je zelf makkelijk beheren door CMS (Content Management System).

Logo ontwerp

Een logo moet de eyecatcher van jouw bedrijf zijn. Het moet iets unieks uitstralen en wat mensen herkennen. Natuurlijk heb je zelf al ideeën en wensen en daar gaan we samen mee aan de slag.

DIT WIL IK

Website

Ik maak een professionele en responsieve website geheel in jouw eigen huisstijl. Makkelijk zelf je pagina’s en afbeeldingen beheren door CMS (Content Management System). Echt waar!

DIT WIL IK

Webshop

Jouw artikelen online verkopen? Dan maak ik een webwinkel die je zelf heel makkelijk kunt bijvullen en onderhouden. Inclusief veel functies zoals kortingscodes, iDeal intergratie en factureren.

DIT WIL IK

Zullen we afspreken?


Contact opnemen